Зараз в тренді довгі сережки-крапельки. Також основна тематика усіх напрямків - це гіпер обсяги і велика кількість одягу. Намиста виконуються з великих каменів, такий прийом використовують багато модних будинків. При цьому використовуються великі зрізи натуральних каменів. Такі прикраси використовуються для свята, їх важко застосовувати в звичайному житті. Великі прикраси не доречні в будні дні. Цікаві прикраси можна знайти на сайті: http://klamra.com.ua/. Також в моду повертаються масивні ремені і пряжки ручної роботи.

Як виготовляють шкіряні ремені

Спочатку майстер бере шкіру, як правило це воріт з товщиною від 3,5 мм. Вирізається полотно заготовки, вручну пробивається перфорація. Далі майстер шліфує краю ременя, зрізаються гострі кромки на робочому полотні ременя.

Зворотний бік ременя обробляється дрібнозернистим наждачним папером, потрібно видалити надлишки ворсу. Зовнішня сторона ременя покривається спеціальним засобом.

Торець ременя обробляється фарбою, потім зовнішня сторона ременя полірується. Після висихання фарби торець покривається спеціальним засобом і полірується вручну. Далі вставляється фурнітура, пряжку можна вибрати тут:http://klamra.com.ua/ru/buckles/forged_trident_buckle.html.

Інші тренди 2017 року

Також в об'ємних сережках задіяна тема футуризму. Використовуються незакінчені геометричні фігури: кола, квадрати або незвичайні форми, наприклад, сережки у вигляді вузла. Чим більш дивно виглядає прикраса, тим воно модніше.

Також в моді брошки, їх повинно бути багато. При цьому в моді саме біжутерія. Якщо використовується багато брошок, краще, щоб вони були в єдиній колірній гамі і в єдиному стилі.

Також на показах часто можна побачити використання винтажних брошок, їх також можна знайти і сміливо використовувати. Якщо брошка дуже велика з витіюватими візерунками - це теж буде дуже доречно.

Якщо свято відзначається в затишному сімейному колі, будуть не дуже доречні намиста. В цьому випадку надягають комфортні речі і як раз брошка допоможе додати нарядності.

Цікавим акцентом в образі можуть стати головні убори з м'якого матеріалу з додаванням мерехтливих елементів. Вони дуже легкі, їх зручно носити на голові, і на святі така прикраса буде дуже красиво виглядати.

При цьому чим мінімалістичніше плаття, тим цікавіше буде виглядати головний убір. Наприклад, на святковий вечір можна прийти в простій чорній сукні і додати різні об'ємні аксесуари.