Toyota RAV4 – наймолодший кроссовер у модельному ряді компанії, який до 2016 р. Отримав лише незначні зміни конструкції та інтер'єру, про що ви більше дізнаєтесь на сайті Автомото. Однак, цей рік став визначним в історії розвитку авто, завдяки випуску гібридної моделі РАВ4, яка не лише володіє кращими показниками економічної витрати палива, але й стала єдиним гібридним автомобілем в сегменті компактних позашляховиків.

У відповідь на відгукиспоживачів, компанія Toyota доклала багато зусиль до переулаштування та удосконалення інтер'єру РАВ4 2016 р. В результаті, для оформлення салону були широко застосовані матеріали кращої якості, а поверхні стали більш-приємними на дотик. Також, краще виконані деякі елементи консолі та приладової панелі, яка зараз облаштована цифровим дисплеєм. Додатково, з'явилися в наявності сенсорний дисплей розміром 7,0 дюймів, та 12-вольтний вихід із додатковим USB-портом в задній частині салону.

Сучасний RAV4 - це 4-річна версія реконструйованого у 2013 році автомобіля. Саме тоді була втрачена опція третього ряду сидінь та двигун V6. Сьогодні, це авто пропонує більше місця у салоні, ніж деякі конкуренти, та захоплюючий стрімкий ривок при розгоні. В той же час, автомобіль демонструє відмінний баланс простору, функціональності, та надійності Toyota, які є основою великих об'ємів продажу із року в рік.

 

 

РАВ4 2016 р. зберіг свою звичну форму малогабаритного позашляховика. Водночас, на багажнику ви більше не знайдете запасного колеса, яке асоціювалось із фургоном. Передній частині кузова притаманні ознаки дизайну останніх легкових автомобілів Тойота та, масивна "обрублена" корма, з незвичними задніми фарами, які виступають за межі кузова – це підкреслює індивідуальний стиль RAV4.

Лише два силових агрегати запропоновані у РАВ4. Базовий— рядний 4-циліндровий двигун, 2,5 л. Сполучений із 6-ступеневою автоматичною трансмісією. Розгін до 96,5 км/г за 9 с. Вважається прийнятним для цього мотору. Хоча RAV4 не надшвидкісний, він достатньо жвавий для більшості сімейних потреб. Стандартний передній привід може бути замінений платною опцією повногоприводу.

Гібридна версія РАВ4 використовує такий же двигун 2,5 л., але за технологією циклу Аткінсона, та сполученням з двома маленькими електромоторами. Ця версія стандартно обладнана переднім приводом, так само як і варіатором.

В Тойота РАВ4 вам сподобається

Toyota RAV4 2016 р. Відрізняється просторим салоном, численними привабливими функціями, неперевершеним рівнем надійності та великою популярності на вторинному ринку. Також, він має яскравий зовнішній вигляд, економічний силовий агрегат і конкурентну ціну.

В Тойота РАВ4 вам може не сподобатись

Якщо ваш майбутній компактний кроссовер має демонструвати виняткову якість управління, бути здібним долати важкі умови бездоріжжя, достатньо потужним для обгону деяких спортивних автомобілів, та пропонувати новітні висококласні функції, як наприклад підігрів керма — вірогідно Toyota RAV4 2016 року не пройде відбір.