TIMBO - сучасний інтернет-магазин одягу для вашої родини. Нові колекції верхнього одягу для дорослих і дітей, стильні і модні жіночі сукні, шкільна форма для дівчинки або хлопчика і улюблений усіма розділ розпродажі. Щоб одяг виглядала презентабельно - матеріал повинен бути тільки вищої якості. На це ви можете розраховувати з товарами від TIMBO! Використання сучасних лекал і високотехнологічне обладнання дозволяє створювати одяг, яка може конкурувати із зарубіжними аналогами. Модельєри фірми стежать за новинками в світі моди, черпають ідеї від зарубіжних трендів. Тому продукція торгової марки TIMBO котирується на українському ринку. Так як виробництво знаходиться поруч зі споживачами, знижуються до мінімуму транспортні витрати. Не потрібно переплачувати за поставку товарів із-за закордону. Висока якість, модний дизайн і краща ціна - стиль роботи бренду TIMBO.

шкільна форма для дівчинки

Шкільна форма на дівчинку купити в інтернет-магазині TIMBO - означає придбати сучасну модель за доступною ціною

Шкільна форма на дівчинку, купити яку можна в інтернет-магазині TIMBO - це важливий елемент в естетичному вихованні. У ранньому віці малятко усвідомлюють свою жіночність, в цей момент батькам важливо навчити дитину красиво і правильно одягатися. Якщо є таке бажання, але немає спеціальних знань, то вам допоможуть професіонали, виробники одягу TIMBO. Краса, стиль - важливо, але учениці по 5-6 годин доводиться перебувати в школі. Тому при виборі моделей необхідно звернути увагу на наступне:

  • Якість матеріалу. Відповідно до санітарно-гігієнічними нормами матеріал для пошиття одягу не повинен містити шкідливих речовин. Діти рухливі, тому тканина повинна добре пропускати повітря. Матеріал для пошиття штанів, піджака або інший верхнього одягу повинен містити не менше 35% натуральної основи (бавовни, вовни). Для блузок ця величина збільшується до 65%.
  • Крій. Фасон одягу повинен забезпечувати дитині максимальну зручність. Занадто вузька сукня в грудях буде сковувати рухи, незручно покласти руки на парту, писати на дошці. Одяг «на виріст» буде виглядати мішкувато і може викликати сміх однокласників. І батька будуть в подиві, чому їх хороша дівчинка не хоче ходити в школу. Тому, перед покупкою одягу обов'язково порадьтеся зі своєю дитиною.
  • Догляд за шкільною формою. Діти повинні бути активними і не тільки на уроках фізкультури. Це необхідно для їх розумового та фізичного розвитку. Тому невеликий відсоток синтетики, що міститься в тканинах, полегшить прання і прасування одягу.

Купити шкільну форму дівчинці в інтернет-магазині TIMBO швидко і зручно

Усі батьки хочуть, щоб його дитина була здорова, красиво виглядав і добре вчився. Зовнішній вигляд учня важливий не тільки дитині, особливо дівчинці, а й оточуючим. Подружки почнуть з неї брати приклад, одягатися в її стилі. Вчителі проявлять доброзичливість до охайною учениці. Якісний одяг для школи збереже здоров'я, додасть впевненості в собі, що позитивно позначиться на успішності.

Купити шкільну форму дівчинці найзручніше через інтернет-магазин TIMBO. Не потрібно витрачати час, щоб обійти всі ринки і магазини. Спокійно заходите на сайт інтернет-магазину і вивчаєте каталог. Чи обговорюєте з донькою моделі шкільної форми, варіанти поєднання блузок, штанів, спідниць. Вибираєте вподобану одяг і зв'язуєтеся з менеджером магазину. Уточнюєте наявність потрібного розміру, спосіб оплати і доставку.