Здоровий сон завжди дає людині багато енергії і сил, а тим більше дитині, тому підходити до покупки матраца для свого малюка, завжди потрібно серйозно і з розумом. Варто зазначити, що для кожного віку краще підбирати різний вид продукції, тому сьогодні ми вам розкажемо як придбати дитячий односпальний матрац саме для вашої дитини.

Який матрац підійде для малюків?

Кожна сім’я бажає, щоб їх малюк виріс здоровим і життєрадісним, тому крім щоденних прогулянок на свіжому повітрі, які сприяють його розвитку і імунітету, йому потрібен міцний сон на ортопедичних матрацах. Такі матраци якнайкраще підходять для зміцнення м’язів і ідеальної осанки. Педіатри зазначають, що новонароджені малюки і діти до 3 років, повинні відпочивати на жорстких без пружинних матрацах, адже вони якнайкраще підходять для того, щоб сформувати хребет малюка.

Від 3 років і дальше, батькам варто задуматися над покупкою вже пружинного матраца, обладнаного комплексом незалежних пружин. Деякі батьки для своїх малюків замовляють двосторонні матраци, з однієї сторони виріб має пружини, а іншої вони відсутні, таким чином, дитина сама зможе вибрати, на якій стороні їй зручніше.

На що варто звернути увагу при виборі матраца?

  • жорсткість. Як уже зазначалось вище, вона відіграє важливу роль при формуванні хребта і осанки дитини. Варто пам’ятати, що для маленьких дітей, потрібно купляти тільки жорсткий ортопедичний матрац без пружин, старшій дитині краще придбати продукцію середньої жорсткості з незалежними пружинами;
  • наповнювач матраца. Звичайно що на здоров’ї дитини не варто економити, тому потрібно вибирати тільки екологічно чисті та натуральні матеріали, такі як природний латекс чи кокосова койра, і саме такі вироби можна знайти в інтернет-магазині Velam;
  • розмір. Звичайно розмір матраца повинен ідеально підходити під розмір дитячого ліжка, проте якщо ви не можете знайти потрібного розміру, то компанія Velam з радістю виготовить для вас індивідуальний заказ по доступній ціні.

Купляючи дитячий матрац, який пропонує сайт Velam, обов’язково не забудьте купити на нього натуральний чохол, який буде зберігати продукцію максимально довго. Варто зазначити, що коли мова іде про дітей, то не потрібно економити на їх здоров’ї, саме тому купляйте тільки натуральні товари.