Сучасний фуговально рейсмусовий верстат являє собою функціональне обладнання, за допомогою якого здійснюється обробка заготовок з деревини. Верстати даного типу незамінні в столярній майстерні, основним призначенням верстата є підготовка заготовок - система обертових барабанних ножів дозволяє швидко і точно здійснювати обробку поверхні, видаляючи матеріал. Використовуючи рейсмусовий верстат, ви зможете якісно обстругати обидві поверхні дошки, домагаючись однакової товщини заготовки по всій довжині. Залежно від моделі, рейсмусовий верстат може використовуватися і для вирішення складніших завдань, наприклад для складної обробки з обраним кутом нахилу робочого столу. Використовувані рейсмусові верстати оснащуються системою регулювання для установки необхідної висоти робочого столу, глибини фугування.

Верстати рейсмусні можна розділити по типу застосування на:

- Побутові (основна функція - просте стругання);

- Професійні (додаткові функції для більш складної обробки).

За конструкцією, фугувальний верстат по дереву може бути оснащений системою подвійних ножів для двосторонньої обробки (двосторонні рейсмусові верстати), механізмом подачі заготовок (для збільшення точності і продуктивності роботи). У магазині Промстанок ви можете підібрати відповідний фуговально рейсмусовий верстат купити який рекомендуємо за допомогою форми замовлень на нашому сайті. Потужний і продуктивний настільний рейсмусовий верстат для домашньої майстерні за своєю функціональністю в чомусь може поступатися більш складним професійним моделям, проте може стати привабливим для домашніх майстрів не в останню чергу завдяки доступній ціні.

Популярні моделі і виробники

Вибираєте верстати рейсмусові побутові? Зверніть увагу на широкий торговий асортимент продукції в нашому магазині, так рекомендуємо перевірене обладнання відомих світових виробників, зокрема, фуганки для виконання різних операцій,обладнання, (якісні ручні преси) і верстати для виконання складних операцій, наприклад, пазувально- довбальні верстати професійного призначення. Використовуйте стружковідсмоктувачі для чистої і комфортної роботи в умовах столярної майстерні.

Бажаючим придбати настільний верстат варто звернути увагу на популярні моделі: https://promstanok.com/category/derevoobrabatuvajushhee-oborudovanye/fugovalno-rejsmusovye-stanki/