Спектр застосування комерційних тендерів

Функціонування комерційних тендерів забезпечується за рахунок організації закупівель корпораціями, що відносяться до різних форм власності. Комерційні тендери ідеальним чином підходять тим людям, які зацікавлені в закупівлях, організованих зусиллями недержавних замовників.

Zakupivli є безпосереднім учасником системи комерційних закупівель «Rialto» і популярним віртуальним ресурсом, що надає аудиторії свіжу та актуальну інформацію про тендери, закупівлі, а також аукціони.

Головні характеристики тендерів

Солідну репутацію встигла заробити для себе система «Rialto». Вона необхідна для оголошення тендерів, доступних для постачальників, які встигли пройти реєстрацію.

У системі зосереджена база даних і спеціалізовані майданчики, де можуть працювати постачальники і замовники. Після проходження реєстраційних процедур на одному з майданчиків з"являється можливість проведення закупівель.

Постачальникам доцільно брати участь в тендерах лише в разі конкурентоспроможності продукції, а також її вигідного положення на ринку. Досвідчені фахівці рекомендують заздалегідь оцінити можливі економічні та фінансові ризики перед участю в конкретному тендері.

Переваги для постачальника від участі в комерційному тендері

Безперечні переваги від участі в комерційних тендерах для постачальника представлені:

  • можливістю збільшення портфеля замовлень;
  • поповненням портфоліо;
  • отриманням гарантованого ринку збуту;
  • розширенням географії діяльності;
  • економією коштів на рекламу.

Бажано налагодити співпрацю з фахівцем, який допоможе в підготовці заявки, а також відповідної документації, необхідної для проведення торгів. Примітною особливістю комерційних торгів є наявність набагато нижчої конкуренції, ніж в сфері держзакупівель. Для замовників використання багатих можливостей комерційних тендерів вважається чудовим методом грунтовної економії коштів.