Квіти подобаються всім, це найкращий подарунок для дружини, матері або сестрі. Існує квітковий етикет, звичайно, його можна і не дотримуватися, але потрібно знати.

Кому дарують великі розкішні букети https://shop.camellia.ua/ua/catalog/cat-3/buket-iz-roz, розгляньмо, що каже нам про це етикет:

  1. Якщо ви тільки почали зустрічатися з дівчиною, краще не дарувати їй великі букети, ідеальним буде маленький або середнього розміру, ніжних відтінків.

  2. Дружині подаруйте великий букет червоних або будь-яких темних кольорів.

  3. Матері сподобається розкішний букет квітів, обирайте кольори середніх відтінків.

  4. Чоловіку також можна дарувати розкіш, наприклад колективом, якщо він ваш начальник, або батькові. В цьому разі обирайте рослини на високому стеблі бордових відтінків.

  5. Дітям краще презентувати маленький букетик ніжних квіточок.

Ситуації можуть бути різними, але якщо враховувати поради наведені вище подарунок буде приємним.

Кому не можна дарувати букети червоного кольору

Погодьтесь, великий букет червоних квітів виглядає просто неперевершено, проте їх слід дарувати тільки коханим. Розглянемо на прикладі історії із життя, яка трапилась за одним хлопцем. Його мати дуже хотіла, щоб він нарешті одружився і його особисте життя прийшло до ладу. Парубок цього не хотів, йому було добре самому. Проте матір не була згодна з цим і влаштовувала йому зустрічі з доньками її подруг. Одного разу жінка назначила зустріч з однією дівчиною, яка хлопцю не сподобалася більш за всіх. Він не хотів її образити, тому після короткого побачення, вирішив зустрітися з нею ще раз, сказати все як є, що вона не прийшлася йому до душі. А щоб молодиця не дуже засмутилася, подарувати їй червоні троянди. Так він і зробив, але коли дівчина побачила ці квіти, не дала сказати хлопцю ні слова, а зразу обняла його. Вона вирішила, що це освідчення у коханні.

Ось така неприємна ситуація сталася з нашим героєм. Тому, щоб такого не сталося з вами, ще раз запам’ятайте, дівчині яку ви погано знаєте, або яка вам не подобається, ніколи не презентуйте темно червоні рослини.

Як краще дарувати квіти

Букети треба не тільки правильно вибирати, але й дарувати:

  • Робіть це з увагою, молодиця повинна бачити, що ви робите це від щирого серця, а не тому що треба.

  • Розкажіть про ці рослини, чому ви обрали саме їх, це покаже те що ви підходили до вибору серйозно, а не купили перші ліпші.

  • Якщо це треба, розкажіть як саме треба доглядати за цими рослинами, якщо вони потребують якогось особливого догляду.

Щоб ви не дарували, які рослини, подарунки, головне, щоб це було зроблено від чистого серця. Тому що щирість розкаже про ваші наміри краще ніж слова.