Незалежно від того, в якому віці знаходиться людина, їй все одно періодично хочеться розважитись. Хтось вважає за краще переживати пригоди за допомогою комп'ютерних ігор, а хтось прагне випробувати реальні емоції в цікавій командній грі. Це прекрасна можливість розслабитися, позбавитись від зайвої напруги, яка накопичилося за робочий тиждень і в якійсь мірі повернутися в безтурботне дитинство. Це стає можливим під час популярних сьогодні ігор, що імітують військові дії. Лазертаг у Львові - клуб "BNB" дарує таку можливість кожному, хто прагне отримати чималу порцію адреналіну, вдосталь насолодитися командною грою і відчути поруч надійне плече друга.

Що таке лазертаг

Йдеться про так званий лазерний пейнтбол. Гра проходить в реальному часі, що додає гравцям особливих відчуттів. До головної пов'язки кожного учасника прикріплюються спеціальні чутливі датчики, які фіксують влучні постріли суперників. Це позааренний вид лазертагу, що дає гравцям максимальну свободу дій. У кожного учасника є особиста зброя - лазерний бластер, за допомогою якого вони ведуть бій з супротивником. Кожна гра налаштовується за допомогою спеціальних програм. Так, вказується певний показник надійності броні, ступінь ураження бластера і здоров'я самого гравця.

При ураженні суперника лунає певний звуковий сигнал, після чого програма списує частину здоров'я «пораненого» гравця. Природно, убитим гравець вважається після того, як все його здоров'я було витрачено. Лазертаг у Львові від клуба BNB Paintball – в деякій мірі суміш реальної і комп'ютерної стратегій, що особливо цікаво сприймається учасниками.

Особливості гри в клубі Львова.

Ця гра вже давно завоювала популярність у всьому світі. Вона цікава і надзвичайно динамічна. Що стосується клубу BNB Paintball, тут гра проводиться на відкритому майданчику, що робить її ще більш захопливою. Воювати у приміщенні теж непогано, проте немає повного відчуття, що це відбувається насправді. Відкритий майданчик дозволяє відчути реальність бою, тим більше що під час гри можуть бути використані додаткові звукові і візуальні ефекти. Гра прекрасно виховує міцний командний дух, а тому ідеально підійде у якості корпоративних заходів, а також задля розваг на дитячих і дорослих днях народження. Лазертаг - гра для людей різного віку, включаючи дітей, а тому сюди можна приходити всією родиною і розважатися в своє задоволення.