Для проведення презентацій та зустрічей з потенційними партнерами або покупцями, треба обов’язково організувати захід відповідного масштабу. Не можна просто зібратися десь у кабінеті і роздати усім друковані аркуші з інформацією. Такий підхід буде свідчити про дуже низький рівень компанії. Презентація має бути такою, щоб після завершення усі одразу почали телефонувати знайомим і розповідати про те, що вони щойно побачили та почули. Тому слід дуже відповідально поставитися до подібного заходу.

Де знайти підходяще приміщення?

Конференц зали дозволяють приймати кілька сотень людей, та забезпечувати для всіх комфортні умови перебування на заході. Спікер теж матиме у своєму розпорядженні усі необхідні технічні прилади, щоб продемонструвати підготовлені матеріали. Також зала обов’язково обладнана акустичною системою, завдяки якій буде добре чути голос доповідача у будь-якому куточку. Це дуже важливо, адже усі повинні бути у рівних умовах, щоб конференція пройшла на найвищому рівні. Ділова репутація є одним з найважливіших активів кожної фірми.

Якщо ж на зустріч запрошено лише декілька гостей, то немає сенсу орендувати велику залу. Досить буде компактної кімнати для переговорів, де ніхто не буде заважати обговорювати деталі можливого партнерства. Усі кімнати обладнані за найвищими вимогами сучасного бізнесу, тож не буде жодних проблем з тим, щоб забезпечити комфортні умови. Ціни також будуть доволі вигідними, тому не доведеться виділяти з каси компанії велику суму грошей. Це також доволі важливий момент, адже не у всіх є можливість витрачати значні кошти на організаційні заходи.

Сервіс дозволяє не тільки орендувати приміщення, а й пропонувати власну нерухомість для отримання додаткового прибутку. Треба лише подати заявку та виконати наявні вимоги, щоб можна було отримати доступ до величезної бази потенційних клієнтів. У місяць сайт відвідує понад 70 тисяч людей, тому ймовірність знайти собі орендаря дуже висока. Нерухомість може давати дуже великий прибуток, навіть якщо володар сам не використовує її. Тому не треба консервувати приміщення, щоб воно стояло без діла.