Автомобіль, так само, як і будь-яка техніка, вимагає постійного догляду і профілактичного огляду. Щоб ваш транспортний засіб повноцінно функціонував та зберігав свої технічні показники, необхідно вчасно виявляти навіть найдрібніші несправності, а також відновлювати і реставрувати пошкоджені деталі. Скориставшись інтернет-порталом https://dr-struk.com.ua/ , можна більш детально ознайомитися з роботою компанії Dr.Struk, яка має великий практичний досвід в даному виді сервісу. Фахівці компанії приймають заявки будь-якої складності та обсягу на проведення реставраційних робіт автомобіля, а також зроблять детейлінг транспортного засобу і якісну хімічну чистку салону.

Коли необхідний детейлінг машини

Варто відзначити, що детейлінг автомобіля є популярним видом сервісу, який затребуваний у тих власників, які збираються продавати свій транспорт, а також для проведення дуже значущих урочистих заходів. Ретельне чищення автомобіля включає видалення плям будь-якого походження з усіх поверхонь машини. За допомогою спеціального портативного обладнання ретельно очищається салон, а також проводиться вологе очищення всіх його деталей. При необхідності і за бажанням замовника, на деякі елементи автомобіля наносяться спеціальні захисні засоби.

Етапи проведення глибокого очищення

Професійна реставрація автомобіля відбувається за певним алгоритмом. Впершу чергу, поверхня транспортного засобу очищається від забруднення за допомогою безконтактної мийки. Для цього використовуються спеціальні неабразивні склади, які м'яко впливають на пластикові та хромовані поверхні. Наступним етапом є ручна мийка, яка виробляється за допомогою м'якої губки і шампуні. Даний процес необхідний для остаточного очищення машини від залишків забруднення.

Захисне покриття поверхонь

Важливим етапом реставраційного процесу є очищення нижньої частини транспортного засобу від бітуму, який потрапляє з поверхні дороги і створює неохайний зовнішній вигляд машини. Після всіх етапів очищення, фахівці компанії Dr.Struk обробляють поверхні машини спеціальним захисним складом, який сприяє надійномуі тривалому захисту деталей від різного шкідливого впливу.