Компактні трактори зараз є величезним хітом через різні переваги, які вони пропонують своїм користувачам. Зараз багато виробників зосередилися на виробництві компактних тракторів, оскільки ринок для цього досить сприятливий і забезпечує хорошу віддачу.

Вони популярні також завдяки своїм компактним розмірам порівняно з великими. Тому багато фермерів сьогодні прагнуть купити минитрактор. Вони зараз стикаються з гострим дефіцитом робочої сили, оскільки багато сільського населення переселилися в міста, щоб знайти відповідну роботу. Компактні трактори вирішують цю проблему значною мірою і пропонують ряд переваг.

Універсальність з точки зору використання

Трактори можна використовувати для різних цілей, оскільки виробники також пропонують велику кількість навісного обладнання, щоб збільшити їх потенціал. Компактні трактори - від оранки до обприскування водлю чи видалення бур’янів - готові виконувати всі функції надзвичайно якісно.

Економія

Ціна компактних тракторів тут є дуже розумною і складає менш ніж половину ціни великих тракторів, незважаючи на те, що вони здатні виконувати всі види сільськогосподарських робіт.

Менше місця для зберігання

Утримувати трактор у безпечному місці - це проблематично для маленьких фермерів, які не мають багато місця для їх зберігання. Трактори невеликого розміру можуть без проблем поміститися всередині невеликого гаражу.

Менша витрата палива

З ростом ціни на дизель та бензин фермери потребують тракторів, які споживають менше палива. Виробники компактних тракторів чудово вписуються в цю ситуацію і їх нові моделі користуються великою популярністю.

Простота в експлуатації

Більшість фермерів без будь-яких технічних знань можуть їздити на цих транспортних засобах і керувати ними, щоб виконувати різні завдання, розміщуючи на трактор різні навісні пристосування, що постачаються зазвичай виробниками компактних моделей.

Простота експлуатації та довговічність

Трактори часто розроблені з потужними двигунами для руху по складній місцевості та перетягування надзвичайно важких вантажів. Сучасні моделі також містять залізну передню вісь для міцності та довговічності. Сьогодні вони оснащені функцією перемикання передач під навантаженням та гідростатичною передачею для зручності роботи.

Хоча вони оснащені гідропідсилювачем керма для полегшення керування, вдосконалені моделі допомагають зменшити втому оператора за допомогою ексклюзивного управління перемикачем та чутливою автоматичною коробкою передач.

Однак ці трактори не є повною заміною для великих моделей і найкраще підходять для невеликих садових або фермерських ділянок.