У світі постійно відбувається багато цікавого, і деякі події заслуговують нашої пильної уваги. Особливо вражають результати останніх спостережень за Сонячною системою, виконані найпотужнішими телескопами, за допомогою яких проводить свої дослідження організація NASA. Новини України розмістили на своїх сторінках фотографію, яка була опублікована на офіційному сайті Національного управління. Йдеться про знімки НЛО, що пролітають повз Сонця. Вони були зроблені зі зворотного боку світила за допомогою космічного апарату нового покоління STEREO.

На знімках можна помітити три об'єкти позаземного походження, що мають величезні розміри. Дослідники шляхом розрахунків встановили, що об'єкти рухалися в одному напрямку і з однаковою швидкістю. Вченим NASA і раніше вдавалося отримувати фотографії подібних об'єктів, проте з конструкціями таких грандіозних розмірів вони стикаються вперше. Цікаві спостереження дало вивчення першого НЛО, який потрапив в об'єктив. Помітно, що розташований на передньому плані об'єкт оснащений найпотужнішим джерелом світла. Були висловлені гіпотези про те, що це свого роду відбиваючий елемент, який дозволяє захистити конструкцію від потужного випромінювання, яке випускає Сонце.

Слід зазначити, що подібні знімки можна було побачити і раніше, проте цього разу вони викликали справжній ажіотаж, в тому числі серед уфологів. Останні стверджують, що об'єкти подібних розмірів ще ніколи не були помічені в межах Сонячної системи. Принаймні вони такою інформацією не володіють. Правда це чи вигадка, насправді це літаючі об'єкти або якісь скупчення космічного пилу - кожен може залишатися при своїй думці. Безсумнівно одне - наша зоряна система, галактика і космічний простір в цілому приховують безліч таємниць, які належить розгадувати нам і всім наступним поколінням.