Розробка інтернет магазину під ключ - послуга, затребуваність якої в інтернеті не знижується протягом вже 7-10 років. Це пояснюється тим, що все більше бізнес-напрямків частково або повністю мігрують в Інтернет, розуміючи, що все частіше споживачі покладаються при пошуку та купівлі товарів і послуг на онлайн-ресурси.

Наша компанія не просто може вам створити інтернет-магазин під ключ, наш підхід більш фундаментальний. Ми зацікавлені в тому, щоб наші клієнти стали процвітаючими великими інтернет-майданчиками, брендами яких в своєму портфоліо ми зможемо пишатися. Тому розробка інтернет-магазину у нас починається з аналізу ніші клієнта, його конкурентів і їх переваг. Ми не створюємо шаблонні сайти, наше завдання сформувати таку структуру магазину, яка буде працювати на підвищення продажів і буде допомагати користувачам успішно і без перешкод пройти по сайту до етапу оплати товару.

Ціна послуги - від 20 000 грн.

РОЗРАХУВАТИ ТОЧНУ ВАРТІСТЬ

Кому підходить?

Замовити розробку інтернет магазину сьогодні хочуть не тільки продавці електроніки і побутової техніки, а й такі традиційно офлайнові бізнеси, як магазини незвичайних подарунків, букети ручної роботи з м'яких іграшок і т.п. Інтернет-магазин - це можливість розширення бізнесу в регіонах через прямі продажі споживачам для компаній федерального рівня. Основний орієнтир при ухваленні рішення, чи варто замовити інтернет-магазин, - це можливість організації доставки товарів і їх каталогізації, стандартизації.

Скільки коштує інтернет-магазин?

Вартість створення інтернет-магазину розраховується індивідуально на підставі таких факторів як складність дизайну, необхідний функціонал, CMS і т.д. При цьому в кожному конкретному випадку розробляється індивідуальний проект, що повністю відповідає вашим вимогам. Базова вартість послуги - від 20 000 грн.

Наш продукт вирішує наступні завдання:

Створення зручного і ефективного інструменту покупок для користувачів: зниження термінів обробки замовлень, підвищення конверсії, різноманітність і безпеку методів оплати.

Повернення інвестицій в інтернет-магазин у вигляді високого прибутку від продажів.

Розробка дизайну, інтерфейсу і концепції сайту, який відповідає очікуванням цільової аудиторії конкретного бізнесу.

Створення функціоналу інтернет-магазину, здатного конкурувати в своїй ніші і задовольняти потреби користувачів як в інформації про товари, так і в можливостях швидкого і надійного здійснення покупки.

Що включає в себе інтернет-магазин?

Повноцінний бізнес-аналіз (конкуренція, товарообіг, обсяг ринку, пристосованість до умов онлайн-продажів), який дозволить вам зрозуміти, наскільки корисним взагалі може бути для вашого бізнесу інтернет-магазин. Усі ці фактори впливають на показники успішності власного бізнесу в інтернеті.

Формування концепції інтернет-магазину: аналіз цільової аудиторії, її очікувань і потреб і складання соотвествующего списку рекомендації до розробки сайту (основа ТЗ).

Розробка дизайну, структури інтернет-магазину, верстка і програмування.

Налаштування всього функціоналу - від пошуку по сайту до вибору способу оплати, зручного і безпечного для користувачів.