Часто, плануючи свою відпустку, жителі України та сусідніх країн, надають перевагу затишним і тихим курортам, на зміну жаркому пляжному відпочинку. Адже тут можна не тільки гарно провести час, а й покращити стан власного здоров’я. Безсумнівно, одним із найбільш популярних курортних містечок України є Трускавець. Уже десятки років люди з’їжджаються сюди, щоб випробувати на собі вплив цілющих властивостей мінеральних вод і відпочити від міського шуму та гомону.

готелі трускавця ціни

Проживання у Трускавці – що потрібно знати

Якщо і Ви плануєте свою поїздку у Трускавець, то рекомендуємо заздалегідь подбати про проживання. На готелі Трускавця ціни є дуже різними. Їх вартість залежить від наступних чинників:

  1. Клас готелю. Це стандартний критерій, що є вирішальним у ціноутворенні. Як і у всьому світі, чим вищий клас готелю, тим ціна його дорожча. Але майте на увазі, що навіть найдорожчі готелі часто пропонують клієнтам досить вигідні пропозиції та акції. Особливо, якщо забронювати номер наперед.
  2. Варто також врахувати, що вартість проживання та лікування в Трускавці є різною в різний сезон року. Найдорожчі на готелі Трускавця ціни в період новорічних та різдвяних свят, а також у «високий» сезон, який триває з червня до вересня. Якщо ж Ви хочете зекономити, то можна приїхати на курорт восени чи весною. У цей період проживання буде коштувати недорого.
  3. Суттєво на вартість проживання впливає перелік послуг, які входять у пакет. Наприклад, якщо у вартість входить харчування та лікування, то, відповідно, і ціна буде вищою. Якщо Ви шукаєте на готелі Трускавця ціни невисокі, то можна підібрати варіант лише зі сніданком. В Трускавці є безліч кафе, в яких можна смачно та недорого поїсти.
  4. Розташування готелю. Трускавець – містечко невелике. Але деякі готелі підвищують ціну, аргументуючи це близьким розташуванням до центру та бювету. Хоча насправді до центру міста можна пішки дійти навіть з найдальшої точки за 15-20 хвилин.

Де можна вигідно поселитись у Трускавці?

Якщо Ви підбираєте для себе найоптимальнішу пропозицію, щоб ціна відповідала якості, то обов’язково зверніть увагу на міні-готель «Дворик Лева»: https://dvoryk-leva.com.ua/uk/hotel. За доступну ціну Ви отримаєте європейський рівень обслуговування, комфортабельні номери та прекрасне місце розташування. Це підтверджують багаточисленні відгуки клієнтів, які Ви знайдете на сайті готелю. Також на території готелю є ресторан та піцерія, де Ви завжди можете смачно поїсти та гарно провести час.