Усім відома фраза, що нове – це добре забуте старе, стосується не лише одягу, але й меблів. Така історія сталася із, всім відомим, класичним бабусиним комодом, який, видозмінившись згідно з новітніми технологіями і сучасними напрямами, знову увійшов до моди. Популярність цього предмету меблів велика, завдяки його компактності і багатофункціональності. Сьогодні жодна сім'я, особливо з дітьми, не представляє своє житло без універсального комода, який може стати оригінальним предметом інтер'єру і зробити акцент на своїй екстравагантності і самобутності.

Комоди Львів від вітчизняного виробника, в широкому асортименті представлені на сайті магазина " Брістоль ", вони відповідають найвищим вимогам покупця і вельми доступні в ціні, оскільки, меблі поступають безпосередньо від українських виробників, в її ціні немає витрат на розмитнення, а якість гарантована із-за високої конкуренції.Меблі українських виробників виконані з екологічних і натуральних матеріалів, тому вони, абсолютно, безпечні не лише для дорослих, але і для дітей. Використання високих технологій і кваліфікованих неординарних дизайнерів дозволяють виробляти абсолютно унікальні моделі, начебто, звичайним меблям.

Сучасні комоди поєднують в собі кілька функціональних можливостей: вони можуть виконувати функцію пеленального столика для новонародженого, зручною і надійною підставкою під плазму, бути містким сховищем для дитячих іграшок або речей. Кожна родина, може вибрати індивідуальний варіант комода, відповідний їх потребам, який може бути різних розмірів і з багатообразними секціями і скриньками для дрібних предметів, мати відкриті полички або виглядати, як грунтовний і добротний класичний комод.