Онлайн-майданчик City-fix знає, як і де знайти сервісний центр, де можуть зробити ремонт мобільних гаджетів або побутової техніки. Адже він створений для того, щоб кожен, хто забажає зміг вирішити будь-яку проблему зі зламаним телефоном або ноутбуком.

З понад 200 майстерень, що спеціалізуються на усунення поломок техніки, що пропонують свої послуги на онлайн-майданчику, можна легко обрати оптимальний варіант. Завдяки продуманій і простій системі підбору сервісу Ви витратите всього кілька хвилин на те, щоб знайти майстра, якому готові довірити свій Айфон або планшет. Принцип простий - крок 1: вибираєте потрібний розділ «Телефони», «Ноутбуки» або «Телевізори» чи інше. Крок 2. У спеціальному вікні вводите свою модель і вид поломки. Крок 3: після того, як фільтр відбере варіанти, відповідні запиту, потрібно переглянути список і прийняти рішення - до кого звернутися з питанням ремонту.

Що може запропонувати сайт Сіті-Фікс:

-великий вибір ремонтних фірм, у яких кваліфіковані техніки виправлять найскладнішу проблему і відновлять працездатність гаджету або побутового приладу.

-знайти майстерню, де будуть підходящі ціни або яка розташована поблизу від будинку.

-дізнатися відгуки про той чи інший майстра, щоб вирішити віддавати йому в руки свій улюблений смартфон або плеєр.

-проконсультуватися по будь-якому питанню експлуатації мобільного або телевізора, а також отримати допомогу в пошуку сервісу.

-знайти ефективний інструмент для розширення свого бізнесу, залучаючи нових клієнтів в свою ремонтну компанію.

Чим зручна віртуальна майданчик:

-доступний, зручний каталог, з інформацією про ремонтні організації Києві, Харкова та ін. Простий пошук по типу моделі, бренду та виду неполадки.

-відгуки про якість виконання замовлень та оцінки про роботу сервісу можна залишати для інших клієнтів.

- інформація про майстерні регулярно оновлюється.

-можливість самостійного вибору сервіс-центру.

Важливим моментом переваги співпраці з Сіті-фікс є те, що будь-хто може без впливу з боку обрати те, що саме йому підходить найбільше.

Чим корисний майданчик для бізнесу:

-наявність зручної форми для оформлення заявки на ремонт,

-розміщення даних про компанії на інтернет-ресурсі, доступному віртуальному просторі,

-збільшення припливу клієнтів в компанію,

-доступні розцінки на розміщення інформації про майстерні на онлайн-платформі.

Використання онлайн-сервісу City-fix.com - відмінна можливість для тих, хто шукає майстра по ремонту смартфонів, плеєрів, телефонів, планшетів, ноутбуків, фотоапаратів, телевізорів, холодильників, стаціонарних комп'ютерів. А також хороший інструмент для просування бізнесу.