дзеркальна плитка

Виробництво дзеркальної плитки не можна назвати чимось інноваційним. Вже давно дизайнери активно використовують декоративні дзеркальні елементи в оформленні інтер'єрів квартир, будинків та офісів. Раніше дзеркала використовувалися в ванних кімнатах, зараз же вони зустрічаються в інтер'єрах спалень, віталень, прихожих, і навіть на кухні. Дзеркальна плитка - сучасне та естетичне рішення.

Специфіка використання дзеркальної плитки

Дзеркальні поверхні виконують в більшості випадків лише декоративну функцію. Вважається, що дзеркало - дуже крихкий матеріал, який швидко зношується і втрачає презентабельність зовнішнього вигляду. Але думка це помилкова, якщо справа стосується сучасних матеріалів. Так, дзеркальна плитка на стелю виготовляється за стандартами ГОСТ і відрізняється такими характеристиками:

  • міцність (не поступається плитці з кераміки);
  • стійкість до температурних перепадів;
  • захист від впливу підвищеної вологості і хімічних впливів (актуально в ванних кімнатах);
  • стійкість до подряпин і потертостей, які менш помітні, ніж на інших оздоблювальних матеріалах.

Дзеркальні поверхні роблять приміщення світлішим і створюють ефект збільшення простору кімнати. У деяких випадках можливо і зорове зменшення кімнати. Таке може статися в разі використання подрібнених дзеркальних вставок одночасно з іншими матеріалами (деревом, пластиком, керамікою). Дзеркальне панно буде ідеальним варіантом. Така техніка буде актуальною в великому просторому приміщенні, а ось для маленької кімнати краще віддати перевагу суцільному дзеркальному полотну.

Відмінний спосіб зробити ідеальне дзеркальне полотно - використовувати плитку з фаскою

Спеціальна технологія, при якій по скошеній стороні дзеркала знімається фаска, дозволяє виробникам випускати продукцію тонку і витончену, що ідеально підходить для дизайнерського оформлення стін і стелі. Єдиний мінус такого матеріалу - монтаж повинен здійснюватися тільки фахівцем, інакше можна не добитися бажаної цілісності дзеркального полотна.

Якщо ви плануєте декоративне оформлення великої площі, то вам потрібна дзеркальна плитка оптом, яку можна придбати на сайті https://alfa-deluxe.com/. Крім того, що це альтернативний спосіб економії, так ви захистите себе від ризику отримати плитку з різних партій (іноді товар незначно може відрізнятися). І найприкріше, що відмінності можуть стати помітними лише після остаточного монтажу полотна.

Сміливі експерименти з дзеркальним оформленням зроблять ваш інтер'єр неповторним і незабутнім для гостей.