Stiebel eltronSTIEBEL ELTRON - компанія, яка прагне поставляти виняткові товари для домашнього затишку, щоб допомогти клієнтам у розвитку будинків майбутнього. Завдяки багатій спадщині понад 90 років у виробництві інноваційних побутових приладів, STIEBEL ELTRON став синонімом високоякісного опалення приміщень, нагріву гарячої води та продуктів відновлюваної енергії. Принципи високої якості, інновацій, технічної ефективності, надійності та орієнтованого на споживача обслуговування лежать в основі успіху компанії.

Репутація німецької інженерної досконалості сприяла зростанню у Німеччині та розповсюдження продукції компанії у понад 120 країнах світу. STIEBEL ELTRON - це справді глобальна компанія, представництво якої в Європі, Америці, Австралії та Азії здійснюється 24 філіями та партнерами з дистрибуції. Досвід у вирішенні питань домашнього комфорту дозволяє налаштувати інноваційні рішення, унікальні для різноманітних ринків. Технічні ноу-хау, а також понад 90-річний досвід допомагають компанії адаптувати та розвивати асортимент продукції відповідно до постійно мінливих ринків. Розробка більш ефективних продуктів, що економлять як воду, так і енергію, системи, що забезпечують більшу зручність та комфорт, позиціонують STIEBEL ELTRON як компанію майбутнього.

Stiebel Eltron пропонує широкий асортимент відновлюваних джерел енергії для вирішення будь-яких завдань, що виникають при реалізації Вашого проекту. Компанія знаходиться на передньому краї галузі і продовжує йти в ногу з темпами дизайну, продуктивності і функціональності.

Вибираючи Stiebel Eltron, Ви вибираєте найчистішого і самого стійкого до криз постачальника енергії в світі: Мати-Природу. Ці високоефективні системи здатні використовувати відновлювану енергію 24 години на добу, 365 днів у році. Широкий асортимент теплових насосів Stiebel Eltron (https://stiebel-eltron.in.ua/ua/statti/124-teplovij-nasos) не має собі рівних. Компанія пропонує безліч рішень для нагріву води (https://stiebel-eltron.in.ua/ru/stati/181-vodonagrevateli-stiebel-eltron), які допоможуть вам комфортно і одночасно заощадити гроші і електроенергію! Незалежно від того, встановлюєте Ви невелику домашню систему або реалізуєте великий багатогранний комерційний проект, величезний вибір, пропонований компанією, дозволяє Вам вибрати правильний варіант без шкоди для якості, ефективності або продуктивності.

При розробці нових продуктів STIEBEL ELTRON інвестує майже 30% вартості проекту в забезпечення якості. Якість починається з фази проектування і продовжується протягом усієї фази розробки, коли всі матеріали та компоненти строго випробовуються, щоб переконатися, що вони екологічно чисті та більш ніж достатньо довговічні для експлуатації. Коли продукт запущений у виробництво, STIEBEL ELTRON також впроваджує системи контролю якості на кожному етапі виробничого процесу.

Продукція STIEBEL ELTRON розроблена так, щоб у будь-якому сенсі бути доброзичливою до навколишнього середовища. Методи виробництва розроблені таким чином, щоб бути енергоефективними та давати мінімум відходів. Продукція розроблена для енергоефективності, зберігаючи наше довкілля та допомагаючи кінцевим споживачам економити гроші на рахунках за електроенергію. Наскільки це можливо, компанія використовує матеріали, що переробляються, у процесі виробництва, щоб мінімізувати відходи в довгостроковій перспективі.

Сайт компанії: https://stiebel-eltron.in.ua