Популярне і затребуване львівське агенцiя іноземних мов Language Time (https://languagetime.ua/) запрошує всіх бажаючих підвищити рівень знання або вивчити англійську, польську та німецьку. Заняття проводяться в найрізноманітніших форматах - від невеликих груп (3 ... 5 чоловік) до індивідуальної роботи з молодими і талановитими викладачами, а також іноземцями-носіями мови. Таке поєднання дозволяє учням набагато швидше і ефективніше опановувати малознайомій промовою.

Зрозуміло, що навчання платне, але його вартість вас неодмінно порадує. Наприклад, вартість двох академічних годин на групі становить всього 80грн., в парі - 100 гривень, а індивідуально - 180грн. Спеціальні курси, які включають, наприклад, підготовку до мовних іспитів з англійської в рамках TOEFL, обійдуться не набагато дорожче - 300 грн за три академічні години. Подробиці можна дізнатися на сайті Агенцii languagetime.ua.

Що і для чого вчити

До питання вивчення іноземної мови необхідно підходити вдумливо і прагматично з чітким розумінням кінцевої мети. Жителям Львова найпростіше вивчати польську мову з перспективою працевлаштування в сусідній країні. На жаль, він більше не потрібен ні для чого, крім загального інтелектуального розвитку. Популярні мовні курси у Львові Language Time також відкривають реальні можливості оволодіти англійською, якою спілкується практично весь світ. Але перед тим, як кинутися в обійми, потрібно запитати себе - навіщо вони мені потрібні?

Щоб подорожувати по світу, досить опанувати базовим рівнем знань. Його однозначно не вистачить, якщо ви захочете вчитися або працювати в англомовних країнах. Буде потрібно підтягнутися до рівня «Intermediate», який в сучасній європейській класифікації відповідає «В1 і В2».

Виникає цілком закономірне питання - скільки для цього потрібно часу? Відповідь проста - близько п'яти років, якщо починати зі шкільних знань. Як показує практика, безпосередні заняття з викладачем в цьому процесі займають не більше 30% часу. Все інше - це цілеспрямований, завзятий самостійну працю. Подивіться на свої сили і можливості реально.

Порівнювати є з чим. Хороший студент мовного вузу виходить з професійним рівнем знання мови, який називається «Advanced» або «С1». Але його день у день вчать п'ять років. Щоб тільки вступити, потрібно закінчити англійську спецшколу.