пейнтбол Луцьк

Пейнтбол набирає все бвльшої популярноств не твльки в Україні, але й у цілому світі. І ви можете взяти участь у цій захоплюючій грі. Якщо вас зацікавив пейнтбол Луцьк пропонує ним зайнятись у клубі активного відпочинку “Extreme Resort Club”. Розглянемо декілька сценаріїв пейнтболу.

Лисиці і гончаки

Ця гра в Пейнтбол має багато різних назв в залежності від країни чи місцевості, де вона відбувається. Наприклад: "Козаки й розбійники", "Поліцейські й злодії", "Жертви й лягаві"... Суть в тому, що 2-3 гравця втікають, а група гравців намагається їх наздогнати. Тікають лисиці, а перш, ніж гончаки почнуть переслідування, має пройти трохи часу, щоб утікачі відірвалися на деяку відстань або сховалися. За правилами в групу лисиць беруть гравців досвідчених, спритних, тренованих. Для інтриги, щоб забава була цікавішою, бажано проводити її в густому лісі. Переможе команда, в якій не постраждає хоча б один гравець. Час гри 15-20 хвилин.

Лисиці тікаючи, можуть влаштовувати для гончих засідки, пастки, ставити капкани, вдаватися до будь-яких, що допускаються грою хитрощів. Гончаки, йдучи по сліду, повинні вести переслідування грамотно, розтягнувшись в ланцюг, використовувати для перемоги своє чисельну перевагу. Помітивши лисицю, гончаки, перегрупувавшись в зграю, наздоганяють противника. У гончих повинен бути в команді тісний контакт, щоб вести облік лисицям та періодично змінювати схему їх загону. Можливий варіант цієї ж гри, коли хитра лисиця змінює шкуру, маскуючись під гончака. Якщо в правилах конкретної гри таке допускається.

Прапор на стежці

Іноді організатори підганяють сценарій під конкретне поле або під рельєф місцевості. Приблизно таким є даний сценарій.

  • Час гри 10-15 хвилин.
  • Число гравців може бути будь-яким від 4 до 20 осіб.
  • Вік: 18+.

На ігровому полі виділяється стежка, на початку і в кінці якої будуть розташовуватися бази гравців-учасників. Прапор треба помістити чітко в центрі, обов'язково на стежці.

Завдання команд: захопити прапор та доставити на свою базу, при цьому, не залишаючи стежку. У разі, якщо гравець з прапором в руках потрапив під обстріл, він може залишити прапор, але тільки на стежці й тимчасово перечекати в укритті.