Кращі місця для оренди білбордів в Харкові

Харків - друге місто України за чисельністю населення. Місто вважається другою столицею України, так як це другий по розвитку економічний центр країни. У Харкові знаходиться авто і залізнична транспортні розв'язки, міжнародний аеропорт.

Зовнішня реклама в Харкові

Московський проспект по праву можна вважати одним з найбільш вигідних місць для www.outdoor-online.com.ua у Харкові. Це частина траси, яка з'єднує Харків і Слов'янськ у Донецькій області. На в"їзді в місто знаходиться завод «Електроважмаш». Під проспектом проходить лінія метрополітену. 6 станцій метро мають вихід на Московський проспект, що значно збільшує потік пішоходів на цій вулиці. Уздовж проспекту велика кількість скверів, Центральний парк культури і відпочинку, де розмістився пейнтбольний клуб, ресторан, мотузковий парк. Тут же, на Московському проспекті, знаходиться найбільше промислове підприємство Харкова - Завод ім. В.О. Малишева, серед городян іменоване як танковий завод.

Московський проспект перетинається з проспектом 50-річчя СРСР, який веде до аеропорта, аеродрома, торгового центра «Метро». Від московського проспекту відходить вул. Академіка Павлова, яка відома тим, що тут знаходиться один з найбільших ринків південно-східної України - Барабашово. Від вул. Академіка Павлова відходить Салтівське шосе, яке з міста веде до кордону з Росією. Оренда рекламних щитів по вул. Шевченка та Чкалова розрахована переважно на пішоходів. Тут знаходиться бібліотека, Технічний інститут, гідропарк.

Сумська вулиця починається в центральній частині міста і проходить поруч з Садом ім. Шевченка, Харківським зоологічним парком, парком Горького. Поруч з Харківським державним авіаційним виробничим підприємством Сумська вул. Переходить в Білгородське шосе, яке веде до держдач, котеджних селищ, екопарків.

Достатньо високі рейтинги матиме розміщення зовнішньої реклами вздовж вулиці Полтавський Шлях. Поруч знаходиться Залізничний вокзал, станція метро, кафе-бар «Шашличний Двір», гідропарк, ресторан.


Вартість зовнішньої реклами в Харкові

Вартість оренди бордів у найбільш вигідних місцях буде трохи вище, ніж в середньому по місту, що пояснюється високими рейтингами і медіапоказниками рекламних конструкцій.

Підібрати площині для розміщення зовнішньої реклами по всій Україні можно скористутвавшись системою підбору зовнішньої реклами http://www.outdoor-online.com.ua/. Для повнофункціонального використання системи необхідна реєстрація.