Захід організовує платформа онлайн-телебачення Київстар ТБ та пропонує до перегляду  три кінострічки: "Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила", "Віддана" і "Скажене весілля".

Кінопокази пройдуть з 15.00 до 20.00.
Мiсце: парк Перемоги, просп. Тракторобудівників.

Всі фільми - українського виробництва і були дуже тепло прийняті глядачами. Також всі ці стрічки можна в будь-який момент переглянути на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Крім перегляду фільмів, Київстар приготував для глядачів комфортні пуфики, креативні фотозони, активності з призами, частування від партнера показів бренду Pumpidup, а також промокоди для безкоштовного доступу до контенту Київстар ТБ на сім днів.

Окрім Харкова, автокінотеатр відвідає такі великі міста як Черкаси, Чернігів, Вінниця, Одеса, Хмельницький, Запоріжжя, Кам'янець-Подільський, Миколаїв, а також в курортні міста - Затоку, Коблево, Білгород-Дністровський, Бердянськ, Кароліно-Бугаз, Чорноморськ, Залізний Порт, Лазурне, Скадовськ, Геничеськ та Кирилівку.

Нагадаємо, що Київстар ТБ - це платформа онлайн-телебачення, яка надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного і зарубіжного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем'єрні покази проектів. Платформа налічує 270 телеканалів і більше 20 000 фільмів і серіалів в відеобібліотекі. Також, її перевагою є можливість перегляду контенту відразу з п'яти різних пристроїв - зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТВ-тюнерів. А для абонентів Київстар при перегляді зі смартфона, трафік мобільного інтернету не тарифікується.