Мер Харкова Ігор Терехов вручив працівникам НТУ "Харківський політехнічний інститут" медалі "За оборону Міста-героя Харкова". Про це повідомили у прес-службі Харківської міськради.

"Зараз триває війна, і ваша робота, звісно, ​​переформатувалася. Менше з тим, ХПІ - знову на передовій. Навантаження збільшилося. Вам потрібно навчати студентів, займатися стратегічними науковими розробками, які в перспективі принесуть безпеку Харкову та всій Україні, а також відстоювати наше місто у битві з ворогом. Величезна подяка за ваш подвиг", - звернувся Ігор Терехов до працівників вишу.

Медалями було нагороджено 27 працівників НТУ "ХПІ". Церемонія відбулася 21 жовтня.

Минулого тижня військові від командування та особового складу 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка вручили Ігорю Терехову відзнаку "За оборону Харкова". Також меру передали від 92-ї бригади пам'ятні подарунки. Заступник командира 92-го ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка Віталій Онацький подякував Ігорю Терехову за підтримку та співпрацю.

Багато харків'ян отримали нагороди з початку війни, у серпні відразу 22 харків'ян нагородив президент. Це були нагороди за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність та самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне виконання професійного обов'язку. Нагороди здобули харківські волонтери, кореспонденти, комунальники та викладачі.