Прокурори довели провину харків'янина, який убив власну матір та сусідку. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Встановлено, що 16 квітня 2022 року харків'янин вбив двох жінок – власну матір та сусідку.

За даними слідства, того дня харків'янин зіткнувся в коридорі з 66-річною сусідкою, яка неприємно висловилася про його співмешканку. Обурений зловмисник, який перебував у стані наркотичного сп'яніння, схопив ніж і завдав сусідці близько 30 ударів, від яких жінка померла на місці.

На шум із кімнати вийшла 69-річна мати чоловіка та побачила мертву сусідку. Чоловік схопив дерев'яну биту і вдарив нею матір по голові, від чого вона померла на місці.

"Щоб приховати сліди злочину, зловмисник поклав тіла на диван у кімнати і став загортати їх у ковдру, щоб надалі позбутися. Проте довести свій намір до кінця не встиг, оскільки до квартири повернулася його падчерка, яка й викликала правоохоронців", – розповіли у прокуратурі.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


26 липня 2022 року Жовтневий районний суд Полтави ухвалив харків'янину обвинувальний вирок – 12 років позбавлення волі. Наразі триває термін на апеляційне оскарження.