У Харківському метрополітені відкрили фотовиставку "Міста та їхні герої". Експозиція діє в переході між станціями "Історичний музей" та "Площа Конституції".

Виставка відбувається в рамках всеукраїнського проєкту, мета якого - показати героїзм українського народу та трансформацію звичайної людини на справжнього героя, повідомили в КП "Харківський метрополітен".

Героями фотовиставки стали відомі харків'яни - музикант, поет і волонтер Олег Каданов, директорка Харківського літмузею Тетяна Пилипчук, гід Максим Розенфельд, продюсерка і волонтерка Мер'ям Йол, кухар Микита Вірченко, художник Микола Коломієць та інші містяни, які стали героями за час війни.

Виставка буде в метро до 3 червня.

photo-2023-05-29-09-56-40 photo-2023-05-29-09-56-38

Станції Харківського метрополітену вже використовувалися як виставкові зали. Так, у квітні на станції метро "Пушкінська" експонувалося полотно українського художника Олега Лазаренка "Україна понад усе. Харківський щоденник війни". А в лютому на станції метро "Університет" відкрилася виставка "Ангели спорту", де можна було побачити фотографії загиблих на фронті спортсменів.