26 грудня російські війська близько 02:30 ночі завдали артилерійського удару по селу Подоли Курилівської громади Куп'янського району. У будинку знаходився чоловік, він загинув. Про це повідомляють в ДСНС.

Влучання ворожого снаряду призвело до пожежі, яку рятувальники змогли повністю ліквідували 08:40.

За словами начальника ХОВА Олега Синєгубова, артилерійських та мінометних обстрілів ворога за минулу добу зазнали понад 15 населених пунктів Харківської області, зокрема: Ветеринарне Харківського району; Івашки, Уди Богодухівського району; Вовчанськ, Бударки Чугуївського району; Амбарне, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

Крім того, ЗСУ відбили 6 ворожих атак біля Синьківки Куп'янського району. Росіяни не полишають своїх намірів щодо тиску та штурмових дій на Куп'янському напрямку. Перша мета армії РФ - це Синьківка та інші населені пункти, розташовані на цьому плацдармі, щоб створити сприятливі умови для блокування Куп'янська. У Синьківці та інших населених пунктах, де тривають найважчі бої, жителів не залишилося - як і жодного вцілілого об'єкта цивільної інфраструктури.