Харків'янин крав телефони у знайомих і погрожував розправою співмешканці. Злочинець відправився в місця позбавлення волі, повідомили в прокуратурі.

Раніше 42-річний засуджений уже притягувався до кримінальної відповідальності, але скоїв низку нових злочинів.

На початку червня 2022 року чоловік перебував у гостях у знайомої жінки, вони разом вживали алкоголь. Дочекавшись, коли господиня квартири вийде з кімнати, гість забрав зі столу її мобільний телефон і втік із квартири.

Другий телефон він вкрав у жовтні 2022 року. Зловмисник ошукав знайомого, з яким підтримував дружні стосунки. Чоловіки перебували на проспекті Тракторобудівників. Зловмисник попросив у приятеля телефон, повідомивши, що йому потрібно зробити терміновий дзвінок. Отримавши телефон, чоловік утік.

Також чоловік вчиняв домашнє насильство щодо своєї 46-річної співмешканки. Він постійно словесно принижував співмешканку, погрожував їй фізичною розправою, штовхав і чинив психологічне насильство. За це він кілька разів притягувався до адміністративної відповідальності. У квітні 2023 року він укотре став залякувати жінку та поводитися щодо неї агресивно. Жінка викликала поліцію.

Московський районний суд Харкова засудив чоловіка до 6-ти років позбавлення волі.