У Харкові різко потеплішає. Як повідомили у Харківському центрі гідрометеорології, весь тиждень у регіоні збережеться досить висока для жовтня температура, але не виключені дощі.

Сьогодні, 24 жовтня, синоптики прогнозують день без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-8 градусів тепла, вдень - 9-14 градусів вище за нуль.

У вівторок, 25 жовтня, буде хмарно із проясненнями. Вночі без істотних опадів, вранці місцями очікується туман. Вдень місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі - 1-6 градусів тепла, вдень - 10-15 градусів вище за нуль.

У середу, 26 жовтня, очікується хмарна погода. Дощ, уночі та вранці - місцями туман. Температура повітря вночі - 5-10 градусів тепла, вдень - 10-15 градусів вище за нуль.

У четвер, 27 жовтня, у Харкові та області буде хмарно із проясненнями, без істотних опадів. Температура повітря вночі - 5-10 градусів тепла, вдень - 10-15 градусів вище за нуль.

У п'ятницю, 28 жовтня, буде хмарно із проясненнями. Без істотних опадів. Температура повітря вночі - 3-8 градусів тепла, вдень - 10-15 градусів вище за нуль.

Жовтень цього року радує теплом, обіцяне синоптиками бабине літо подарувало кілька сонячних днів. На старті майбутнього опалювального сезону це актуально, адже поки в більшості міських квартир батереї холодні. Мер Харкова Ігор Терехов днями повідомляв, що опалювальний сезон стартував, як і за мирних часів, 15 жовтня. Тепло вже подали до лікарень міста. Але режим суворої економії вносить деякі коригування: якщо погода буде теплою, підключення опалення до житлових будинків можуть відкласти на кілька днів.