Минулої доби армія РФ била по Харкову "Іскандерами" та "Ураганами". Про це повідомили у прокуратурі.

Так, 23 серпня ворог тричі обстріляв Шевченківський район Харкова. Під ударом опинилися житлові будинки городян. Зазнав поранення 38-річний чоловік. Попередньо обстріл проводився з РСЗВ «Ураган».

Близько 23 години 23 серпня російські військові завдали ракетного удару по Новобаварському та Холодногірському районам Харкова. Попередньо ракетою типу "Іскандер". Пошкоджено низку будівель.

Не припиняються обстріли і в області. У Роганській громаді Харківського району російські ракети влучили до складського ангару площею 3000 кв. м. Виникла пожежа на площі 300 кв. м. Внаслідок обстрілу окупантами с. Циркуни поранено 59-річного чоловіка.

21 22 23 24


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


У Барвенковому Ізюмського району в результаті російських обстрілів є численні пошкодження житлових будівель. За процесуального керівництва окружних прокуратур розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що передмістя Харкова вранці 24 серпня було обстріляне касетними боєприпасами: під удар потрапила Мала Данилівка.