На Північній Салтівці запрацює поліклініка. Про це повідомили в міськраді.

Міський голова Ігор Терехов оглянув ступінь руйнування двох міських поліклінік у цьому районі. За його словами, поліклініка №10 була зруйнована окупантами практично вщент, через що оперативно відновити її не вдасться. Але прийом дітей і дорослих, які живуть на Північній Салтівці, тимчасово можна вести в дитячій поліклініці №23.

Навесні та влітку 2022 року по поліклініці №10 на Північній Салтівці росіяни завдали шість ракетних ударів. Під час обстрілів у підвалі установи ховалося майже 250 осіб. У жовтні минулого року біля метро "Академіка Павлова" відкрили мобільну амбулаторію, яка обслуговувала жителів Північної Салтівки.

Нині ж Ігор Терехов дав доручення облаштувати поліклініку №23, бо там потрібен ремонт даху, також необхідно підключити воду, опалення. Але, за словами мера, найближчим часом 23-тя дитяча поліклініка почне працювати. Вона прийматиме всіх, зокрема й дорослих. Терехов додав, що ремонт обох відділень буде проводитися паралельно.

"Я вирішив так вчинити, враховуючи прохання місцевих жителів. Тут здебільшого залишилися самотні літні люди, яким важко їхати по медичну допомогу в інші райони", - зазначив міський голова.