Харків'янка вбила чоловіка і сховала його труп у підвалі, тепер вона відсидить в тюрмі 12 років, повідомили у прокуратурі.

Трагічний інцидент стався у квітні 2018 року на вулиці Владислава Зубенка у Харкові. Між жінкою та її співмешканцем постійно виникали конфлікти через зловживання чоловіком алкоголем. Сварки та бійки стали буденністю, і жінка вирішила радикально розірвати стосунки - вбивством.

Зловмисниця за кілька тисяч гривень найняла виконавця серед друзів своєї доньки. Ввечері 13 квітня, коли чоловік був напідпитку і заснув, жінка впустила кілера до квартири. Той завдав співмешканцю жінки не менше 20 ножових поранень, від яких чоловік помер на місці.
Злочинці винесли тіло з квартири і сховали у підвалі будинку. Прохожі виявили труп лише 29 квітня.

На суді обвинувачені частково визнали провину, стверджуючи, що чоловік першим поводився агресивно, тож жінка вдарила його ножем задля власного захисту, а знайомий доньки лише допомагав позбутися тіла.

Суд визнав 44-річну жінку та 24-річного чоловіка винними в умисному вбивстві. Їм призначено покарання у виді позбавлення волі на 12 років і 13 років відповідно з конфіскацією майна.