РФ завдала ракетного удару по стадіону у Харківській області. Про це повідомив голова Харківської ОВ Олег Синэгубов.

За його словами, у Куп'янську під ударом опинилися футбольне поле та трибуна стадіону, будівля дитсадка та 5-поверховий будинок. Також окупанти обстріляли житловий сектор. Внаслідок обстрілу було поранено 54-річного чоловіка, його госпіталізували.

Крім цього, у Харківській області під російським вогнем опинилися Вовчанськ та Вільча, там пошкоджено кілька житлових будинків, сталися пожежі. А у смт Дворічна Куп'янського району ворожий снаряд потрапив до житлового будинку.

За інформацією поліції, минулої доби російські військові з танків та мінометів обстріляли прикордонні села Харківського району. Там зруйновано цивільні об'єкти. Постраждалих немає.

За даними Генштабу ЗСУ, росіяни продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямах.

На Слобожанському напрямі ознак формування наступальних угруповань противника немає. Ворожі обстріли зазнали понад 20 районів населених пунктів на області, серед них: Стрілеча, Мороховець, Стариця, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Волохівка, Бударки, Бологівка та Колодязне.

На Куп'янському напрямку під обстрілами з боку РФ опинилися: Дворічна, Гряниківка, Котлярівка, Куп’янськ і Берестове.

Наразі військові прораховують можливі варіанти наступу РФ на Харківську область. Окрім Куп'янського напряму, це може бути і Богодухівське. Докладно про це розповів губернатор Олег Синєгубов.