Судячи з останніх даних, у Молдові понад 21 тис. осіб перебувають у статусі безробітних. Держава надає допомогу у вигляді допомоги, але складність у тому, що ця сума дуже маленька. Крім того, щоб отримати цю допомогу, потрібно зібрати відповідні документи та довести свій офіційний пристрій на останньому місці роботи.

Робочих місць на нашому ринку багато, але справді гарне та відповідне за посадою досить складно. Довгі пошуки та довгі безкоштовні стажування у цій ситуації зовсім не допомагають. Витрати у безробітної людини такі самі, як і у працюючої, а іноді навіть більше. Припустимо, що допомога з безробіття оформлена та отримана, вона закриє невелику частину витрат. А де взяти кошти на решту щомісячних обов'язкових витрат, якщо грошей не вистачає?

Давайте розглянемо варіанти.

  1. Позичити у друзів чи родичів. Це перше, що спадає на думку. Цей варіант вважається найнадійнішим та перевіреним. Насправді є ймовірність, що всю суму ви не знайдете відразу. Навіть найближча вам людина не готова чекати, поки у вас не з'являться гроші, щоб віддати їй борг. І напевно найнеприємніший момент, що після таких грошових зв'язків ваші особисті взаємини можуть зіпсуватися.
  2. Взяти кредит без застави у банку. Варіант кращий, тут ви точно з близькими зв'язок не зіпсуєте. Але цілком можете зіпсувати вашу кредитну історію, якщо не впишіться в термін оплати кредиту. При цьому може виникнути проблема при схваленні кредиту, адже відсутність роботи є вагомою причиною відмови. Ви тільки дарма витратите час та сили на подання заявки та поїздки до філії банку.
  3. Взяти позику у мікрофінансовій компанії. Ось ми і підійшли до найдієвішого способу. МФО надають кредити в Молдові для всіх верств населення завдяки мінімальним вимогам до потенційного позичальника. Радимо вибрати короткострокову позику, щоб переплата була меншою, отримати більш вигідну пропозицію та можливість продовження. Взявши гроші у борг, можна вирішити свої термінові матеріальні проблеми та спокійно займатися пошуком роботи. Тим більше, що тепер у вас є додаткова мотивація - віддати позику вчасно.

Ситуація стала зрозумілішою, тепер потрібно визначитися з компанією, куди можна звернутись. Кредит у Кишиневі під мінімальний відсоток надає мікрофінансова організація Credit7. Вона зарекомендувала себе на ринку кредитної Молдови, як надійна компанія з прозорими умовами. Одна з небагатьох, яка пропонує новим клієнтам безвідсотковий кредит. Тобто яку суму ви взяли, таку й віддасте.

Одним із додаткових плюсів Credit7 є оформлення онлайн. Отримати гроші можна не виходячи із дому. Вам знадобиться лише ваш гаджет із підключенням до інтернету та кілька хвилин вашого часу. Щоб оформлення пройшло максимально швидко, контракт можна підписати онлайн і отримати день відразу на карту або електронний гаманець.