Благодійний фонд "Майбутнє - дітям" у співпраці з Фондом "Фармація" отримали партію імунопідтримуючих медикаментів від фармацевтичної корпорації Gedeon Richter. Ліки передані партнерові БФ «Майбутнє - дітям» як благодійна допомоги у Гуманітарному Хабі, який працює на базі Харківської ТЕЦ-5 для подальшого розподілу серед місцевих жителів.

"Наразі жителі Харкова та передмість перебувають у найважчому становищі. Щодня відбуваються обстріли, руйнуються логістичні зв'язки, у багатьох немає можливості купити собі ліки та інші необхідні товари. Люди не можуть дбати про своє здоров'я, і ​​цей перший загальний транш ліків від фондів "Майбутнє - дітям", "Фармація" та компанії Gedeon Richter допоможе покращити цю ситуацію", - зазначив  керівник Харківської ТЕЦ-5 Олександр Мінкович.

Серед ліків було передано медикаменти для підтримки імунітету, препарати від нежитю та інші види ліків, необхідні людям, які вже кілька місяців змушені тривалий час перебувати у бомбосховищах та підвалах. Всього понад 2,5 тисячі упаковок.

“Наш фонд “Фармація” працює з 2017 року. Зараз у нас уже понад 400 організацій у партнерів. Це все перевірені та надійні благодійники, і я пишаюся, що до цього переліку наших друзів додався і Благодійний фонд "Майбутнє – дітям". Та допомога, яку ми зібрали разом із компанією Gedeon Richter та передали команді "Майбутнє - дітям" для Гуманітарного Хаба, зараз актуальна для мешканців Харківщини, які опинились у настільки складної та небезпечної ситуації. Тому ми і втілили цей проект, щоби закрити деякі потреби харків'ян у нашому напрямку, а саме в медичних препаратах”, – зазначив голова БФ "Фармація" Віталій Архіпов.

Нагадаємо, що за чотири місяці після початку військової агресії РФ проти України Гуманітарний Хаб Харківської ТЕЦ-5 за участю команди Благодійного фонду "Майбутнє - дітям" розподілив між мешканцями Харкова та області понад 100 тонн гуманітарної допомоги, серед яких продукти та дитяче харчування, засоби гігієни та першої необхідності. Крім того, люди також отримували від волонтерів генератори, газові плити та електропечі для приготування їжі.

Довідка. Благодійний фонд "Майбутнє - дітям" до війни допомагав дітям, які потребують опіки за сімейними обставинами, в інтернаті при Нижньобістровській Гімназії. Починаючи з 2021 року, працівники Фонду та Гімназії надали допомогу понад 300 дітям та дорослим. Однак з початком війни на території Гімназії було створено притулок для внутрішньо переміщених осіб, які втратили домівки.

Команда Благодійного фонду "Майбутнє - дітям" - це команда активістів, яка розпочала та реалізує проект громадської організації "Розвиток IT освіти", підтримує молодих ІТ-фахівців та розвиток ІТ-сектору в Україні.

Контакти:

Тел.: +38 067 406 47 03 (WhatsApp/Telegram)
Email: uachildrenfund@gmail.com
Сайт: https://maydit.com.ua
Facebook: https://www.facebook.com/futuretochildren