На Харківщині почали формувати власні продуктові набори. Про це повідомила заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Віта Ковальська.

За її словами, щодня до Харківської області з інших регіонів України надходить майже 6 тис. тонн продукції.

"Ці 6 тисяч тонн продукції будуть спрямовані на формування майже 1,7 млн. продуктових наборів. Завдяки цьому ми зможемо закрити потреби кожного мешканця області", – розповіла Віта Ковальська.

У набір увійде олія, 4 порції м'ясної консерви, рибна консерва, кава або чай. До чаю – печиво, хлібці чи сухарики. Також буде макарони, манка, рис, пшоно, молоко, овочева консерва, цукор та борошно.

З 21 липня продуктові набори, зібрані в Харківській області, доставлятимуть до територіальних громад області. До цього жителі області отримували продуктові набори, сформовані в інших областях України, а також у Великій Британії.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, мешканців Харкова та області просять повідомляти про випадки торгівлі гуманітарною допомогою. У разі виявлення фактів реалізації товарів, не призначених для продажу, просять повідомляти Управління захисту споживачів ГУ Держпродслужби в Харківській області за телефоном: 097 362 2114.