Війська РФ вранці обстріляли Харків. Як повідомив мер Ігор Терехов, внаслідок обстрілу є поранені.

"Внаслідок обстрілу Харкова вранці 21 липня є поранені. Війська РФ потрапили до однієї з міських медустанов", - розповів міський голова Харкова.

У зв'язку з обстрілами Ігор Терехов закликає харків'ян не перебувати на вулиці без нагальної потреби.

За попередніми даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок обстрілу одного з житлових районів Харкова 17 людей отримали поранення, повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

"Другий день поспіль і приблизно одночасно окупант б'є по зупинках громадського транспорту. Як результат - вже один загиблий і 17 поранених, з яких один - вкрай важкий", - зауважив мер Ігор Терехов.

Нагадаємо, внаслідок вчорашнього обстрілу Харкова загинули та постраждали мирні жителі, у тому числі діти. За інформацією облпрокуратури, 20 липня близько 9.30 ранку російські військові обстріляли Київський район Харкова.

"Попередньо обстріл проводився із реактивних систем залпового вогню "Ураган", - розповіли у прокуратурі.

Внаслідок обстрілу загинули мирні жителі, які в цей час перебували на зупинці громадського транспорту. Серед них подружжя: 69-річний чоловік та 68-річна жінка. На зупинці також був брат із сестрою: 13-річний хлопець загинув на місці, його 15-річну сестру поранено. Крім того, серед постраждалих – 72-річна жінка.