У Дергачі повернули світло після масованого нічного обстрілу. Про це повідомили у ХОВА.

Нагадаємо, російська артилерія завдала удару по місту опівночі. Внаслідок обстрілу троє людей отримали поранення, зруйновано кілька будинків. Вибухи також частково пошкодили енергетичну інфраструктуру, через що понад 2300 будинків місцевих жителів було знеструмлено.

Сьогодні вранці співробітники Дергачівського району електричних мереж АТ «Харківобленерго» розпочали аварійно-відновлювальні роботи. У ліквідації наслідків обстрілу були задіяні три ремонтні бригади та спецтехніка. Після зміни пошкоджених елементів мережі енергетики поновили живлення всім абонентам.

"З початку війни Дергачівський підрозділ обленерго працює в режимі non-stop. Немає жодного дня, щоб не доводилося відновлювати електричні мережі після ворожих "прильотів". Енергетики Дергачівського РЕМ кажуть, що їхня територія обслуговування – це зона постійних артобстрілів з боку російського агресора. на смертельну небезпеку, ремонтні бригади обленерго щоразу повертають світло на радість землякам та зло ворогові!", – зазначили у АТ «Харківобленерго».