Боєць із Північної Салтівки розповів, що мститиме росіянам доти, доки вони не зникнуть із нашої землі. Як повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, 24 лютого боєць 92-го ОМБр "Браун" зустрічав ворога на підступах до Харкова.

"Чекав на "гостей" на передовій лінії. За Липцями, в районі Веселого. Того ж дня підбили БТР, в якому знаходився я зі своїм екіпажем. Снарядом пробило обшивку, мотор, двох людей поранило. З-під ворожого вогню вибиралися пішки. Це було, мабуть, найстрашніше, що довелося пережити в той час, але тоді я остаточно переконався, що можу покластися на своїх побратимів, у біді не кинуть. Я, як командир молодшої ланки не можу показувати своєї слабкості. Вперед і тільки вперед", - розповів боєць.

"Браун" – харків'янин. Жив на Північній Салтівці. За понівечені вулиці рідного міста, за знищені салтівські будинки, за сльози рідних людей мститиме росіянам, поки вони не зникнуть із нашої землі.

"Коли російські війська заходили до Харкова, вони думали, ймовірно, що їх зустрічатимуть квітами. Зустріли, але не так дружелюбно, як вони сподівалися. Тому що не можна взяти місто, в якому буквально з кожного вікна на ворога спрямовують зброю! Я бачив речі росіян, їхні баули та рюкзаки. Вони були заповнені краденими речами. Якісь набори інструментів, вудки, посуд із сервантів... Воюватимемо, поки не викинемо з країни цей мотлох. Військом цю мову не повертається назвати. Це злодії та мародери", - додав харків'янин.

Нагадаємо, український гурт GARNA зняв кліп "Знай!" у зруйнованій обстрілами Північній Салтівці.