Більшість поранених під час ракетного удару, який був завданий увечері 16 січня по центру Харкова, - пацієнтки приватного медцентру. За словами речника облпрокуратури Дмитра Чубенка, заклад надає послуги з лікування гінекологічних хвороб. Жінки перебували в палатах після операцій. Вони отримали черепно-мозкові травми, гостру реакцію на стрес тощо.

Генеральний директор Обласної клінічної лікарні Костянтин Лобойко розповів, що серед поранених, яких ушпиталили до цього медзакладу, п'ятеро пацієнтів з приватної лікарні. За його словами, наразі троє жінок перебувають у тяжкому стані внаслідок російських ударів. Одну жінку прооперували, у неї уламковий перелом черепа. Друга жінка має черепно-мозкову травму. 77-річна жінка знаходиться у тяжкому стані, вона отруїлася продуктами горіння внаслідок пожежі.

За даними поліції, загалом постраждали 15 жінок та 2 чоловіків. Із житлових будинків евакуювали 30 мешканців. Також пошкоджено 19 житлових будинків, розтрощені 14 автівок. Постраждали відомий заклад Fabrika.space, який включає коворкінг, івент-зону, ресторан, та будівля суду.