Хлопець, який жорстоко вбив дівчину чотири роки тому, відправиться в місця позбавлення волі на 15 років, повідомили в прокуратурі. 

Злочин було скоєно в червні 2019 року. 16-річний підліток біля яру в районі Лисої Гори на ґрунті особистої неприязні побив знайому. Він багато разів ударив її по голові. Потім він дістав ніж і кілька разів ударив ним жертву в різні частини тіла. Дівчина померла. Підліток закопав її недалеко від свого будинку.

26 жовтня 2021 року Червонозаводський районний суд Харкова визнав хлопця винним хлопця за фактом умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України) і засудив його до 15 років позбавлення волі. Було задоволено цивільний позов матері потерпілої про стягнення моральної шкоди на суму 1 млн грн.

Сторона захисту не погодилася з вироком і подала апеляційну скаргу, в якій просила зменшити термін позбавлення волі до 12 років і знизити компенсацію моральної шкоди до 300 тисяч гривень. 

У вересні 2023 року Колегія суддів Полтавського апеляційного суду підтримала позицію прокурорів і залишила в силі рішення суду першої інстанції.