На війні проти РФ загинув Антон Листопад, випускник харківського вишу та один із найкращих військових льотчиків України. Про це повідомили у Фізико-технічному ліцеї Івано-Франківська, випускником якого він був.

У 2010 році хлопець підписав контракт із ЗСУ, здобув вищу освіту в Харківському національному університеті Повітряних сил ім. Кожедуба, став військовим пілотом вищого класу.

"Мільйони українців із захопленням та гордістю спостерігали у день 30-річчя Незалежності проліт над Хрещатиком авіаційної колони параду військ. У 2019 році Антона було визнано найкращим льотчиком Повітряних Сил ЗСУ, він був учасником бойових дій на сході України. З перших хвилин широкомасштабного вторгнення Листопад став на захист свободи України. За виявлену мужність, відвагу та професіоналізм за кілька днів до загибелі був відзначений президентом високою державною нагородою – орденом за мужність 3 ступеня", - йдеться у повідомленні.

Поховають Антона Листопада у рідному Івано-Франківську сьогодні, 15 серпня.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, раніше стало відомо, що на фронті під Бахмутом (Донецька область) загинув студент Харківського національного автодорожнього університету Єгор Бовін. Йому було лише 23 роки.