Колишній віце-губернатор Харківської області Михайло Черняк отримав нову посаду в Закарпатській ОВА. Як випливає з інформації на сайті ЗОВА, Черняк став директором Департаменту інфраструктури, розвитку та утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

Раніше Михайло Черняк опублікував у Facebook свої фото та герб Закарпатської області.

"Коли ти потрібен команді, то можна багато зробити. Харків назавжди в серці і все що зможу, і далі робитиму, а зараз починаю новий етап", - написав Черняк.

Михайло Черняк народився у Харкові 1975 року. Має дві вищі освіти: закінчив Харківську національну академію міського господарства та Національний університет «Юридична академія імені Ярослава Мудрого». З 1992 по 2014 р. працював на підприємствах реального сектору економіки та займався підприємницькою діяльністю. З вересня 2014 року по лютий 2015 року. обіймав посаду радника відділу із забезпечення діяльності голови та заступників голови облдержадміністрації апарату ХОДА.

З лютого 2015 року обіймав посаду директора Департаменту масових комунікацій ХОДА за каденції Юлії Світличної та Ігоря Райніна. Потім був радником екс-глави ХОДА Айни Тимчук. У лютому 2021 року повернувся на посаду заступника голови ХОДА, відповідав за медицину за часи пандемії коронавірусу. У грудні 2021 року головою ХОДА призначили Олега Синєгубова, з того часу Михайло Черняк недовго пропрацював його заступником – він звільнився буквально за день до початку війни.