Помер легендарний гравець харківського "Металіста" Віктор Арістов. Про це повідомили у ФК "Металіст 1925".

За всю кар'єру Арістов провів 270 офіційних поєдинків за команду. Окрім того, він 10 років був її тренером.

Віктор Аристов завершив кар'єру футболіста у 1973 році, до 1983-го тренував дітей у СДЮШОР "Металіст". Згодом працював тренером футбольного відділення харківського спортінтернату.

З 1984 по 1993 рік входив до тренерського штабу харківського "Металіста". З лютого до червня 1993 року був головним тренером харківського клубу. З лютого по травень 1994 року знову працював у тренерському штабі "Металіста", після чого очолював миколаївський "Евіс" та клуб із Сум СБТС, був другим тренером у "Поліграфтехніці". З другого кола сезону 1995/96 очолив луганську "Зорю". З 2004 року працював тренером у СДЮШОР "Металіст".

З вересня 2007 року був на пенсії, входив до складу наукової комплексної групи ФК "Металіст".

Минулого літа команда втратила екс-гравця Сергія Баланчука - він загинув на Донбасі. Баланчук народився у Києві, навчався у "футбольному" класі школи №170 на Оболоні разом із відомими футболістами Олександром Шовковським, Владиславом Ващуком та Сергієм Федоровим. Після завершення кар'єри футболіста Сергій здобув юридичну освіту і з того часу працював за фахом, а з початком війни проти РФ пішов захищати Україну. Йому було 47 років.