12 листопада російські війська 11 разів ішли на штурм у районі сіл Синьківка, Петропавлівка, Іванівка та Кислівка на Куп'янському напрямку, повідомили в Генштабі ЗСУ. Усі атаки відбито.

Авіаударів завдали по селах Петропавлівка і Чернещина, це Куп'янський та Ізюмський район. Унаслідок удару керованою авіабомбою в селі Чернещина пошкоджено приватний будинок.

Тривали обстріли прифронтових і прикордонних населених пунктів. За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, під вогнем були Вовчанськ і Нестерне Чугуївського району, Новомлинськ, Куп'янськ-Вузловий, Синьківка, Кислівка, Крохмальне і Табаївка Куп'янського району.

Протягом доби сталося дві пожежі від обстрілів, обидві - у Куп'янському районі. Вранці 12 листопада горіла недіюча адміністративна будівля в Куп'янську. Увечері приліт стався в селі Новоосиновому Курилівської громади. Виникла пожежа в громадському закладі. Обидві пожежі оперативно ліквідували рятувальники.

Учора ввечері ракетами С-300 росіяни завдали удару по Шевченківському району Харкова. Пошкоджено будівлі розважальних комплексів.  Постраждалих немає.

На Слобожанському напрямку російські війська проводять активну диверсійну діяльність, щоб не дозволити перекинути підрозділи ЗСУ на загрозливі напрямки, нарощують щільність мінних полів уздовж державного кордону в Білгородській області.