У Харкові цього тижня очікуються мокрий сніг та вітер. Про це свідчать дані порталу Sinoptik.ua.

У понеділок, 13 лютого, у місті та області з ранку до самого вечора зберігатиметься похмура погода. Вдень очікується сніг, увечері він має послабшати. Температура повітря вдень - 0 градусів.

У вівторок, 14 лютого, нічний дощ зі снігом до ранку поступово перейде у дрібний дощ. У другій половині дня його змінить дрібний дощ зі снігом, який закінчиться увечері. Температура повітря вночі - 1 градус морозу, вдень - 1 градус тепла. Вітер становитиме від 5 до 7 м/сек.

Як зазначає синоптик Наталія Діденко, вітер по всій Україні й надалі буде західний та північно-західний із сильними поривами, а "мокрий сніг буде кружляти зненацька".

У середу, 15 лютого, у Харкові весь день буде хмарна погода. Вдень буде сніг, але ближче до вечора він повинен затихнути. Температура повітря вночі - 4 градуси морозу, вдень - 1 градус нижче за нуль.

У четвер, 16 лютого, день буде хмарним. Без опадів. Температура повітря вночі - 8 градусів морозу, вдень - мінус 4.

У п'ятницю, 17 лютого, на зміну ясній погоді, яка триматиметься вранці та вдень, прийде похмурий вечір. Без опадів. Мороз посилиться: вночі буде мінус 9 градусів, а вдень - 5 градусів нижче за нуль.

Байбак-провісник Тимка, який мешкає на біостанції Харківського національного університету ім. Каразіна, 2 лютого, спрогнозував ранню весну в Україні.