Наручний годинник - необхідний інструмент для представників різних професій. Всі хронометри діляться на кілька категорій, але найпрактичнішими вважаються моделі, що поєднують у собі якість та надійність. Саме такі вироби намагаються придбати чоловіки, котрі присвятили своє життя небу. Пропонуємо кілька оптимальних варіантів годинників для пілотів, дебют яких відбувся саме у 2022 році.

До речі, тут https://vipgold.in.ua/ можна придбати брендову модель або здати свій аксесуар. Годинниковий ломбард VIPGOLD пропонує найвигідніші умови викупу.

Огляд моделей

1. Цілу колекцію з незвичною назвою Spirit Pioneer Edition запропонувала компанія Longings. Новинка постала перед фанами ідеальним поєднанням вінтажного стилю та інноваційних рішень. Титановий корпус з неоновим зеленим підсвічуванням і сапфірове скло виглядає естетично. Хронометр має майже тридобовий (66 годин) запас ходу. Хоча вартість аксесуара трохи не дотягує до 4 тис. євро, така річ завжди наголосить на статусі свого власника.

Якщо вам потрібно здати свій аксесуар, щоб виручити грошей на покупку нового годинника, викуп швейцарських годинників здійснює ломбард VIPGOLD за ринковими цінами.

2. Здивувала знавців годинних справ та новинка від відомого бренду Blancpain Air Command - 36. Такий витончений хронометр чудово впишеться у сучасні тенденції. Заслуговує на найвищі оцінки бездоганний стиль і відмінні характеристики приладу. Щоправда придбати таку річ можуть дозволити собі не всі, оскільки вартість моделі в золотому корпусі становить 17,5 тисячі євро, а в титановому - близько 30 тисяч.

3. Гучно заявила про себе та модель Bell & Ross. Пілоти всього світу знайомі з цим брендом, оскільки саме ця компанія випускає найкрутіші хронометри для підкорювачів неба. Остання модель BR 03-92 Radiocompass є поєднанням годинникового та навігаційного приладу. Цікавий дизайн у яскравих відтінках та стильний керамічний корпус із матовим відливом підкреслять гарний смак господаря.

4. Гідну конкуренцію всім перерахованим вище моделям становитимуть годину Hamilton. Цей знаменитий бренд давно користується популярністю у представників чоловічих професій. Пілоти теж можуть вибрати в залежності від смакових переваг механічну модель Khaki Pilot Pioneer, яка, по суті, є черговим перевиданням пілотського хронометра Королівських ВПС 70-х років. Ця версія має в порівнянні з конкурентами більш комфортну вартість - близько 2 тисяч євро.

5. Колекція IWC замикає хіт-парад годинникових новинок. Відомий бренд продемонстрував цілу лінійку виробів із різноманітним дизайном. Чоловіки можуть вибирати те, що їм більше до вподоби? хронограф із корпусом з титанового сплаву або модель з керамічною основою. Тоноване скло та стильний циферблат створює ілюзію зоряного неба, а ремінець їхнього натурального каучуку забезпечить комфортне носіння приладу. Вартість новинки перевищує 13 тисяч євро.

Це невеликий огляд годинникових хітів 2022 року допоможе зробити правильний вибір.