За добу 3 лютого РФ обстріляла 25 населених пунктів на Харківщині. За даними очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 17 населених пунктів Харківщини, зокрема: Козача Лопань, Огірцеве, Мала Вовча, Піщане, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка та ін. Авіаударів зазнали Бударки, Колодязне, Григорівка, Куп'янськ, Іванівка, Кислівка, Табаївка, Піщане.

Зокрема, близько 14 години РФ скинула два КАБи на село Глушківка Великобурлуцької громаді Куп'янського району. У селі пошкоджені два приватні будинки: у них вибиті вікна та ушкоджено дах. Через обстріл поранено 26-річного чоловіка, його госпіталізували. У Григорівці до війни проживало 530 людей.

Близько 14:00 год ворог також КАБАми вдарив по с. Григорівка Куп’янського району - було пошкоджено 2 приватних домоволодіння.

КАБ – це керована авіаційна бомба. Таку бомбу скидають із літака, причому для запуску КАБа літакам необов’язково входити у зону враження ППО. Чим вище й на більшій швидкості літак скидає КАБ - тим далі летітиме бомба.

О 15:00 окупанти завдали мінометних ударів по с. Котлярівка Куп’янського району. Без постраждалих.