Після того, як окупанти зрозуміли, що штурми Синьківки під Куп'янськом не дають результату, їхня активність на цьому напрямку знизилася. Про це повідомив в ефірі нацмарафону начальник прес-служби ОСГВ "Хортиця" Ілля Євлаш.

"На Куп'янському напрямку ворог дещо знизив свою активність поблизу Синьківки. Там він вдається зараз до закріплення на позиціях, оскільки зрозумів, що зараз на цьому напрямку його атаки безуспішні. Вдається до облаштування позицій, перегрупування і підготовки своїх штурмових груп. Крім того, за цим напрямком він перекидає зараз війська на Лиманський напрямок, посилює там свої підрозділи - у район Тернів, Ямполівки, де зараз ведуться активні жорсткі бої. Ворог не полишає спроб саме намацати там слабке місце, шпарину в нашій обороні і намагається продавити її", - розповів Євлаш.

Крім того, він повідомив, що 373 окупантів було вбито й поранено, ліквідовано 76 одиниць озброєння та військової техніки, серед яких чотири танки, шість бойових машин піхоти, також автомобільний транспорт, міномети різного типу та ціла низка різноманітних дронів. Крім того було виявлено та знищено 16 бліндажів окупантів.