В.о. харківського міського голови Геннадій Кернес 30 липня зустрівся з провайдерами телекомунікаційних послуг в Харкові і роздав їм наряди на ремонт 150 під'їздів у місті. На зустрічі були присутні представники 28 кабельних операторів.

За словами Г. Кернеса, кожен провайдер повинен буде виконати обсяг робіт, відповідний сегменту, який та чи інша фірма займає на ринку телекомунікаційних послуг міста. Частина провайдерів вже надала гарантійні листи на виконання ремонтних робіт, решта зроблять це на початку серпня. Як тільки всі гарантії будуть отримані, працівники КП "Жилкомсервіс" розвішані оголошення на під'їздах про ремонтні роботи, які будуть у них проводитимуться. Відповідна інформація також буде розміщена і на офіційному сайті Харківської міськради.

За словами Г. Кернеса, під час проведення ремонтів КП "Жилкомсервіс" буде надавати провайдерам усіляку підтримку. У замовленнях на роботи сказано, що провайдери повинні будуть поштукатурити стіни і стелі в під'їздах, пофарбувати вікна і торці сходових маршів, відремонтувати поштові скриньки, металеві грати та покриття електрощитів, закріпити кабелі і відновити освітлення під'їздів, замінити лампочки на енергозберігаючі, провести ремонтна горищах і закрити вибоїни в підлозі.