С. Денисюк написал заявление об уходе с должности председателя ГНА в Харьковской областиСтанислав Денисюк сьогодні, 30 грудня, написав заяву про звільнення з посади голови Державної податкової адміністрації в Харківській області. Про це він повідомив на зборах колективу обласної податкової.

Як заявив С.Денисюк, за останні п'ять років, що він керував обласною податковою службою, Харківська область була серед лідерів в Україні, службою було зібрано 75,5 млрд.грн. до бюджетів різних рівнів.

Про причини відходу і нове місціе роботи С.Денисюк не повідомив.

Довідка "SQ". Як повідомив раніше "SQ" інформоване джерело в податковій службі, зараз створена і працює комісія з реорганізації податкової служби. У рамках реформи Державна податкова адміністрація тепер буде називатися Державною податковою службою, реформування торкнеться всіх її підрозділів, у тому числі 27 регіональних. У ДПА в Харківській області комісію з реорганізації очолив перший заступник голови ДПА у Харківській області - начальник управління податкової міліції Андрій Роздайбеда. Голова ДПА у Харківській області С.Денисюк перебував у відпустці.

Як заявив наприкінці жовтня голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, С.Денисюк справді найближчим часом може залишити свою посаду і перейти працювати в інший регіон. За його словами, керівництво ДПС Україна пропонує С.Денисюку очолити податкову адміністрацію в одній з трьох областей на вибір. "Я не буду називати ці регіони. Я вважаю, що Станіслав Денисюк - максимально професійно підготовлений до цієї роботи людей, і ми будемо робити все, щоб переконати керівництво податкової не міняти керівника в нашій області", - зазначив М.Добкін.